Üdvözöljük az Alabástrom Kennel, Orosz Fekete Terrier - Mestertenyészet weboldalán!
Magyar verzió English version  

 

     
Linkek

 

http://oroszfeketeterrier.lap.hu/   Orosz Fekete Terrier a Startlapon
http://www.brtinfo.ru/   A legnagyobb, legrészletesebb orosz OFT honlap a világ feketéiről
http://www.brt.hu/   A hazai OFT Fajtaklub honlapja
www.mgy.hu

 

  Kedves Barátomnak: Mészáros Gyulának a lovas honlapját, minden olyan ló szerető ember figyelmébe kívánom ajánlani, aki nem betörni, hanem megérteni szeretné a lovát.
Amikor "dolgozni" láttam Őt a lovakkal, a "Suttogó" és az indiánok jutottak Róla eszembe. Sokan halottak már a Parelli módszerről, aminek Gyuszkó, szinte gyerekkorától anélkül volt "követője", hogy hallott volna róla. Ösztönösen. Erre tehetsége és lószeretete mellett, elsősorban a lovak iránti alázata tette Őt képessé. Tudását, -fáradtságot és időt nem kímélve- a szakma legnagyobbjaitól szerezte itthon és külföldön (Anglia,
New Zealand). Ismerve Őt tudom, hogy nem csak lelkes híve a Parelli módszernek, de Embersége és veleszületett tehetsége révén kiválóan alkalmas arra, hogy ezt a valóságban is alkalmazza és átadja.
Büszke vagyok barátságára.
www.allatportrek.blog.hu
 
Alabástrom csoportkép:
Tömösy Andi munkája
  Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe Tömösy Andreát, kaposvári évfolyamtársamat, aki már az egyetemen is kitűnt fantasztikus ló portréival.
Így ösztönös rajztehetsége mellett, az anatómiai tudása is megjelenik képeiben.
Számomra ettől válnak rajzai hihetetlenül élethűvé és hitelessé. Amennyiben pedig lehetősége van hozzákeverni mindehhez sajátos fantáziáját is, akkor egészen egyedi megjelenítést kapunk.
Érdemes betekinteni képes világába...( ehhez klikkelj ide )
www.artemis-hunt.hu   Aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, az a lovak és a kutyák világa után , vadászati lehetőségeket találhat meg ezen a honlapon.
www.alabastromfedor.mlap.hu   Alabástrom Ledogor-Fedor honlapja

www.inet.hr/~zbiscan/

 

Cairn Terrier, Orosz Fekete Terrier és egyéb érdekes állatfajok honlapja

       
       
Kezdőoldal, Mi is az OFT?, Pár szó rólunk, Mindennapok az OFT-vel, Az OFT megszületése, Az OFT történelme, Az OFT típusai
Kutyáink, Akikre büszkék lehetünk, Unokáink, Köszönöm, Standard, Kölyökinfó, Linkek, Elérhetőség
  a weboldalt készítette: